Kainuun Vaellustalli

Tervetuloa!


Elämysretkiä kainuulaiseen luontoon islanninhevosilla

Kainuun Vaellustalli järjestää eripituisia islanninhevosretkiä kangasmaastoissa hoidetuilla reiteillä. Maastoretket toteutetaan yksilöllisesti etukäteisvarauksesta, ottaen huomioon kunkin asiakkaan ja asiakasryhmän tarpeet. Vaellusreittimme kulkevat monipuolisissa metsämaastoissa, joiden jäkäläpeitteisillä mäntykankailla kulkevat vanhat hiekkatiet ja polut takaavat tasaisen ja turvallisen menon vauhdikkaammillakin reissuilla. Käytössämme on useiden kymmenien kilometrien mittainen reittiverkosto: osa poluista ja teistä kulkee pienten suolampien tuntumassa, osa syvällä metsän siimeksessä. 

Osaavista hevosistamme löytyvät sopivat ratsut myös ensi kertaa ratsastusta kokeileville – kokeneempien asiakkaiden kanssa mennään reippaammin. Viihtyisän ja mukavuuksin varustetun tallituvan lämmössä on kiva rentoutua ratsastuksen jälkeen!

Uutuutena järjestämme nyt myös kenttätunteja islanninhevosilla (tarjolla turismisesonkien ulkopuolella, ks. lisätiedot kohdasta "Ohjelmat/muut ohjelmat").

Kainuun Vaellustallin kaikessa toiminnassa kunnioitetaan hevosia sekä luontoa ja sen eläimiä. Suunnittelemme kaikki palvelumme turvallisuudesta huolehtien.

Ilmoitathan aina etukäteen jos haluat vierailla tallillamme, toimimme ennalta sovittujen ja varattujen aikataulujen mukaisesti.

Tervetuloa elämysten pariin!logo