Kainuun Vaellustalli

Tervetuloa!


Elämysretkiä kainuulaiseen luontoon islanninhevosilla

Kainuun Vaellustalli järjestää eripituisia islanninhevosretkiä kangasmaastoissa hoidetuilla reiteillä. Maastoretket toteutetaan yksilöllisesti etukäteisvarauksesta, ottaen huomioon kunkin asiakkaan ja asiakasryhmän tarpeet. (Ks. tasoryhmäkuvaukset kohdasta "Ohjelmat/maastoretket"). Vaellusreittimme kulkevat monipuolisissa metsämaastoissa, joiden jäkäläpeitteisillä mäntykankailla kulkevat vanhat hiekkatiet ja polut takaavat tasaisen ja turvallisen menon vauhdikkaammillakin reissuilla. Käytössämme on useiden kymmenien kilometrien mittainen reittiverkosto: osa poluista ja teistä kulkee pienten suolampien tuntumassa, osa syvällä metsän siimeksessä. 

Osaavista hevosistamme löytyvät sopivat ratsut myös ensi kertaa ratsastusta kokeileville – kokeneempien asiakkaiden kanssa mennään reippaammin. Viihtyisän ja mukavuuksin varustetun tallituvan lämmössä on kiva rentoutua ratsastuksen jälkeen!

Uutuutena järjestämme nyt myös askellajiratsastukseen painottuvia kenttätunteja islanninhevosilla (soveltuvat ratsastuksen perusteet jo hallitseville ratsastajille, tarjolla Vuokatin turismisesonkien ulkopuolella, ks. lisätiedot kohdasta "Ohjelmat/muut ohjelmat"). Ohjaajana niin maastoilla kuin kenttätunneilla toimii islanninhevosharrasteohjaaja Olga Pohjola.

Kainuun Vaellustallin kaikessa toiminnassa kunnioitetaan hevosia sekä luontoa ja sen eläimiä. Suunnittelemme kaikki palvelumme turvallisuudesta huolehtien.

Ilmoitathan aina etukäteen jos haluat vierailla tallillamme, sillä toimimme vain ennalta sovittujen aikataulujen mukaisesti. Kaikki ratsastusretket järjestetään etukäteisvarauksien perusteella ja retkiaikatauluista tiedotamme aktiivisesti Facebook-sivuillamme www.facebook.com/kainuunvaellustalli josta löydät ajantasaiset tiedot vapaista paikoista. Voit myös tiedustella retkiä sähköpostitse osoitteesta info(at)kainuunvaellustalli.fi tai puhelimitse 0400 913 215 / Olga. Ryhmiä ohjatessa ja monissa hevosenhoitotöissä puhelimeen vastaaminen ei onnistu, mutta soitamme aina takaisin heti kun mahdollista. 

Tervetuloa elämysten pariin!logo