Kainuun Vaellustalli

Ruunat


Kaikki hevosemme elävät laumassa pihatto-olosuhteissa tallillamme. Kaikki ovat peruskoulutettuja ja maastovarmoja, pieniä, mutta luonteeltaan suuria.

 

Orri

Orri frá Ásgeirsbrekku

Rauhalliseen, rohkeaan ja itsevarmaan laumanjohtajaan voit luottaa aina. Orri on maastossa helppo ratsastettava ja siksi asiakkaiden suosikkiratsu. Kentällä Orri ei ole ehkä se taipuisin kaveri, mutta aina Luottohevonen isolla ällällä. Väriltään voikko, s. 1999.

 

Alva

 

Árvakur frá Arnarhóli

Luonteeltaan tasainen laumanvanhin Alva ei turhia hötkyile, vaan kantaa ratsastajan kuin ratsastajan luotettavasti. Kenttätyöskentelystä Alva tykkää erityisesti. Väriltään musta, s. 1993.

Pelle

 

Spekingur frá Solvangi

Herkkä mutta vahva pikkuruuna, joka on kunnostautunut erityisesti vetohevosen tehtävissä. Pelle ei sovi vasta-alkajille, mutta islanninhevosta ymmärtävän ratsastajan käsissä se on huippu, ja kenttätunneillakin opettanut monta ratsastajaa töltin saloihin. Väriltään ruunikko, s. 2001.

timantti 

Demantur frá Urholin

Lauman nuorin, 5-vuotias ja viisikäyntinen Timantti, saapui tallillemme keväällä 2017. Timsu on nyt aloittanut työnsä asiakasratsuna, aluksi vain kokeneempien ratsastajiemme kanssa. Väriltään tummanpunarautias, s. 2013 Suomessa.