Kainuun Vaellustalli

Ruunat


Kaikki hevosemme elävät laumassa pihatto-olosuhteissa tallillamme. Kaikki ovat peruskoulutettuja ja maastovarmoja, pieniä, mutta luonteeltaan suuria.

 

Orri

Orri frá Ásgeirsbrekku

Rauhalliseen, rohkeaan ja itsevarmaan laumanjohtajaan voit luottaa aina. Orri on maastossa helppo ratsastettava ja siksi asiakkaiden suosikkiratsu. Kentällä Orri ei ole ehkä se taipuisin kaveri, mutta aina Luottohevonen isolla ällällä. Väriltään voikko, s. 1999.

 

Alva

 

Árvakur frá Arnarhóli

Luonteeltaan tasainen laumanvanhin Alva ei turhia hötkyile, vaan kantaa ratsastajan kuin ratsastajan luotettavasti. Kenttätyöskentelystä Alva tykkää erityisesti. Väriltään musta, s. 1993.

Pelle

 

Spekingur frá Solvangi

Herkkä herra, joka on kunnostautunut erityisesti vetohevosen tehtävissä. Pelle ei sovi vasta-alkajille, mutta osaavissa käsissä se on huippumukava ratsastettava, ja kenttätunneilla se on opettanut monta ratsastajaa töltin saloihin. Väriltään ruunikko, s. 2001.

timantti 

Demantur frá Urholin

Lauman vauva, Timantti, vasta aloittelee uraansa ja opettelee nyt maastohommia. Aikanaan tästä vahvatölttisestä viisikäyntihevosesta sukeutuu kelpo ratsu asiakkaillemme! Väriltään tummanpunarautias, s. 2013 Suomessa.