Kainuun Vaellustalli

Muut ohjelmat

 

Ratsastustunnit

Kenttätunnit tarjolla turismisesonkien ulkopuolella (sesonkiajat ovat: hiihtolomat vkot 8-10, pääsiäinen, kesä-heinäkuu, syyslomat vkot 42-43). Ratsastustunneilla ei käytetä taluttajaa, joten ne soveltuvat jo ratsastuksen perusasiat hallitseville harrastajille. 

2-5 ratsastajaa 60 min: 20 eur/hlö (sis. alv 10%)

Yksityistunti 60 min: 40 eur/hlö (sis. alv 10%)

Liinatunti 40 min (1 ratsastaja): 40 eur/hlö (sis. alv 10%)

Meiltä saat lainaan kaikki tarvittavat ratsastusvarusteet. Huomioithan, että jos haluat käyttää omia varusteitasi, tulee niiden olla asianmukaisesti käsitellyt edellisen käytön jälkeen (lisätietoja kohdassa "ohjelmat -->ohjeita vaellukselle").

Meillä käyvät maksuvälineeksi käteisen ja kortin lisäksi myös Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-Visa, Smartum-saldo ja -mobiilimaksu, Virikesetelit, Ticket Mind&Body- ja TicketDuo-kortit, Tyky-kuntosetelit, Tyky-Online, Wellness Wallet, e-passi (SporttiPassi) sekä BenifyPay.  

HUOM. Kaikki asiakkaamme ovat vastuuvakuutettuja ja satunnaisesti ratsastavat asiakkaamme SRL:n satunnaisratsastajavakuutuksen kattamia. Säännöllisesti eli vähintään kolme kertaa kuukaudessa tallillamme ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card-kortti.

 

Polttaripaketti

Sis. tunnin maastoratsastus + tunnin alkeisopetus tankotanssin saloihin - ainoa laatuaan Kainuussa!

Ryhmäkoko ratsastukseen 4-5 henkilöä kerrallaan (ratsastustaidoista riippuen), tankoilua kokeilemaan mahtuu isompikin joukkio. Huom. sopii myös ennakkoluulottomille virkistyspäiväporukoille!

Kerro lisää ryhmästänne ja toiveistanne ja pyydä tarjous!

Lahjakortit
Muista ystävää lahjakortilla - lahjoita hänelle ikimuistoinen elämys, maastoratsastus islanninhevosella! Voit ostaa lahjakortin tallilta tai tilata sen puhelimitse/sähköpostitse ja maksaa sen suoraan tallin tilille. Lahjakortti on voimassa 6 kk kirjoituspäivästä. Soita ja kysy lisää!