Kainuun Vaellustalli

Tyky-päivien ohjelmat

 

Alle on kerätty palveluistamme erityisesti virkistyspäiväryhmille soveltuvat tuotteet. Ohjelmien maksimiryhmäkoko on 8 henkilöä (paitsi tankotanssiopetuksessa 10 hlöä). Maksuvälineinä meillä käyvät paitsi käteinen ja kortti, myös e-passi, Smartum, Virikeseteli, Ticket Mind&Body ja TicketDuo, Tyky-kuntosetelit ja Tyky-Online, Wellness Wallet sekä BenifyPay.

 

Tyky-päivän hevostelu

Opi uusia asioita ja uskalla uskaltaa! Päivän aikana opettelemme hevosen käsittelyä ja hoitoa sekä lähdemme rentouttavalle tunnin mittaiselle maastoratsastukselle, jonka päätteeksi hoidamme yhdessä hevoset takaisin laitumelle. Lisäksi halutessanne nautimme vielä kahvit ja pullat tallituvalla.

Ryhmäkoko 4-8 hlöä

Ohjelman kesto 3,5h - 5 h (riippuen ryhmän koosta, eli siitä tapahtuuko ratsastus yhdessä, vai kahdessa peräkkäisessä ryhmässä)

Hinta sisältäen tarjoilut 55 eur/hlö (sis. alv 24%)

Hinta ilman tarjoiluja: 50 eur/hlö (sis. alv 10%)

 

Halaa hevosta

Hevonen, ihana mutta vähän pelottava? Tule ja halaa hevosta ilman pakkoa nousta satulaan! Tässä ohjelmassa tutustumme islanninhevoseen, opettelemme sen käsittelyä ja sitä miten oma mielentilasi ja kehonkielesi vaikuttaa eläimeen. Voit rauhassa olla osaamaton tai pelokas, arkuutesi tai kokemattomuutesi ei ole este osallistumiselle. Hevonen ei tuomitse eikä arvostele, sille ei ole eilistä eikä huomista - tässä hetkessä hiljaa eläminen on avain yhteyteen hevosen kanssa.

Kokonaiskesto noin 1,5h:

15 min tutustuminen ja varustautuminen

30 min 2-4 hevosen haku tarhasta yhdessä, tutustuminen hevosen elekieleen ja käsittelyyn, sekä hoito ja varustaminen ohjatusti

30 min helpot maastakäsittelyharjoitukset kentällä: taluttaminen, pysäyttäminen kehonkielellä, väistättäminen, peruuttaminen

15 min hevosten purku varusteista ja hoito yhdessä

Ryhmäkoko 2-8 hlöä

Hinnat (sis. alv 10%) sisältävät opetuksen, 2-4 hevosen käytön (6-8 osallistujan ryhmissä kaksi henkilöä/hevonen), varusteet sekä vakuutuksen:

2 hlöä: 55 eur/hlö

4 hlöä: 50 eur/hlö

6-8 hlöä: 45 eur/hlö

 

Uskalla uskaltaa! - 1h käyntimaasto

Tällä retkellä tutustumme islanninhevoseen vain hitaimmassa ja pehmeimmässä askellajissa, käynnissä. Tunnin mittainen uppoutuminen ratsastuksen maailmaan sisältää alkuopastuksen ja ratsastusta kentällä n. 15 min ajan, jonka jälkeen suuntaamme jonossa maastoon nautiskelemaan ilman suorituspaineita, hetkessä eläen.

Ryhmäkoko 2-4 asiakasta. Kaikentasoisille ratsastajille. 

Huom. mahdollisuus myös toteuttaa 2 tunnin mittaista retkeä peräkkäin, jolloin maksimimäärä asiakkaita ohjelman aikana on 8 henkilöä.

Hinta 30 eur/hlö (sis. alv 10%).

 

Riekin kankailla - 1h retki

Varmajalkaiset ratsumme vievät sinut hetkeksi sisään metsäiseen maailmaan. Hevosen tasainen askellus ja kaunis luonto saavat arjen unohtumaan. Matkalla saatat nähdä metsän eläimiä ja jälkiä sekä kokeilet, miltä tuntuu töltti oikean islanninhevosen selässä. Kokeneempien kanssa ratsastamme myös muutaman laukkapätkän.

Ryhmäkoko 2-4 asiakasta. Tasoryhmät. Huom. mahdollisuus myös toteuttaa 2 tunnin mittaista retkeä peräkkäin, jolloin maksimimäärä asiakkaita ohjelman aikana on 8 henkilöä.

Hinta 35 eur/hlö (sis. alv 10%).

 

Tankotanssin alkeet

Noin puolentoista tunnin mittainen alkeisopetus tankotanssin saloihin - ainoa laatuaan Kainuussa!

Lyhyen lämmittelyn jälkeen harjoittelemme ohjaajan opastuksessa helppoja pyörähdyksiä ja kiipelyliikkeitä tallituvalle pystytetyllä tanssitangolla.

Ryhmäkoko 4-10 asiakasta.

Hinta 30 eur/hlö (sis. alv 10%).