Kainuun
Vaellustalli

Kainuun Vaellustalli tarjoaa lyhyitä maastoretkiä sekä askellajitunteja islanninhevosilla ympäri vuoden.

Talli sijaitsee kauniissa maisemassa ison järven rannalla keskellä vanhaa maatilamiljöötä. Talliosakeyhtiö on perustettu jo vuonna 2006, nykyinen tallinpitäjä Olga Pohjola aloitti toiminnan pyörittämisen vuonna 2013. Maastoreittimme kulkevat tallin lähistön kangasmetsissä vanhoilla hiekkateillä sekä poluilla ja käytössä on myös valaistu ratsastuskenttä. Osaavista hevosistamme löytyvät sopivat ratsut maastoon myös ensi kertaa ratsastusta kokeileville, kokeneempien asiakkaiden kanssa mennään reippaammin. Tervetuloa ihastumaan ihmeelliseen pieneen suureen hevoseen, islanninhevoseen!

HUOM. koronaviruspandemian aikana tallilla käyminen on sallittua vain etukäteen sovituille asiakkaille.

Retkien lisäksi tarjolla on myös askellajiratsastukseen painottuvia kenttätunteja turismisesonkien ulkopuolella. Tunnit soveltuvat ratsastuksen perusteet jo hallitseville ratsastajille.

Kainuun Vaellustallin toiminnassa kunnioitetaan hevosia sekä luontoa ja sen eläimiä. Kaikki palvelumme suunnitellaan turvallisuudesta huolehtien.

KV on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli.

Palvelut

Maastoretket

Maastoratsastusta tasoryhmissä

Ratsastustunnit

Askellajiratsastusta kentällä

Ohjeita
osallistujille

Turvallisuus on yksi Kainuun Vaellustallin perusarvoista. Sen vuoksi edellytämme myös asiakkailtamme annettujen ohjeiden noudattamista.

Sijainti

Talli sijaitsee n. 10 km Sotkamon kirkonkylältä Kuhmoon päin tien 76 varrella, Sotkamosta päin tullessa tien vasemmalla puolella. Opastekyltit Kuhmontiellä ja Riekinrannantiellä ohjaavat perille aina parkkipaikalle asti. Monet navigaattorit ohjaavat kuitenkin kääntymään liian aikaisin Riekinrannantielle ja näin ajo-opasteet jäävät näkemättä - aja siis rauhassa Kuhmontietä kunnes näet opasteita.

Ilmoitathan aina etukäteen jos haluat vierailla meillä, sillä toimintaa järjestetään vain ennalta sovittujen aikataulujen mukaisesti. KV sijaitsee keskellä maatilaa sen asukkaiden välittömässä pihapiirissä, meille ei siis saa tulla omin luvin liikkumaan pihoilla ja hevosten tarhojen luona.

Kainuun Vaellustalli Oy
Riekinrannantie 6 B, 88600 Sotkamo

Ota yhteyttä

Kuluvan kuukauden retkiaikataulut ja vapaiden paikkojen listauksen löydät tallin Facebook-sivuilta ylimmäisestä päivityksestä: facebook.com/kainuunvaellustalli

Kainuun Vaellustalli Oy
Riekinrannantie 6 B, 88600 Sotkamo

+358 400 913 215 / Olga Pohjola
info@kainuunvaellustalli.fi

Ryhmiä ohjatessa ja monissa hevosenhoitotöissä puhelimeen vastaaminen ei onnistu, mutta soitan aina takaisin heti kun mahdollista. Useimmiten pääsen tekemään toimistohommia/palauttelemaan puheluita iltapäivällä klo 15-17 välillä retkien ja hevosten päiväruokinnan jälkeen.

Rekisteriseloste

© 2019 Kainuun Vaellustalli. All Rights Reserved. Designed with love by ARRdesigns.