Kainuun
Vaellustalli

Kainuun Vaellustalli järjestää lyhyitä maastoretkiä islanninhevosilla ympäri vuoden.

HUOM. koronaviruspandemian aikana rajoitettu ohjelmatarjonta (vain maastoretket ja ratsastustunnit, ei talutusta). Tallilla käyminen on sallittua vain henkilökunnalle ja etukäteen sovituille asiakkaille.

Reittimme kulkevat tallin lähistön kangasmetsissä vanhoilla hiekkateillä ja poluilla. Osaavista hevosistamme löytyvät sopivat ratsut myös ensi kertaa ratsastusta kokeileville, kokeneempien asiakkaiden kanssa mennään reippaammin.

Retkien lisäksi järjestämme myös askellajiratsastukseen painottuvia kenttätunteja turismisesonkien ulkopuolella. Tunnit soveltuvat ratsastuksen perusteet jo hallitseville ratsastajille.

Kainuun Vaellustallin toiminnassa kunnioitetaan hevosia sekä luontoa ja sen eläimiä. Suunnittelemme kaikki palvelumme turvallisuudesta huolehtien.

Kainuun Vaellustalli on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli.

Ohjelmat

Maastoretket

Maastoratsastusta tasoryhmissä

Muut ohjelmat

Ratsastustunnit ja erityispalvelut

Ohjeita
osallistujille

Turvallisuus on yksi Kainuun Vaellustallin perusarvoista. Sen vuoksi edellytämme myös asiakkailtamme annettujen ohjeiden noudattamista.

Sijainti

Sijaintimme on n. 10 km Sotkamon kirkonkylältä Kuhmoon päin tien 76 varrella, Sotkamosta päin tullessa tien vasemmalla puolella. Opastekyltit Kuhmontiellä ja Riekinrannantiellä ohjaavat perille aina parkkipaikalle asti. Suosittelemme, että asiakkaat eivät käyttäisi navigaattoria tallille löytääkseen sillä navit useimmiten ohjaavat kääntymään liian aikaisin Riekinrannantielle ja näin ajo-opasteet jäävät näkemättä.

Ilmoitathan aina etukäteen jos haluat vierailla tallillamme - toimimme vain ennalta sovittujen aikataulujen mukaisesti. Huom. koronapandemian aikana tallilla käyminen on sallittua vain henkilökunnalle ja etukäteen sovituille asiakkaille.

Kainuun Vaellustalli Oy
Riekinrannantie 6 B, 88600 Sotkamo

Ota yhteyttä

Kuluvan kuukauden retkiaikataulut ja vapaiden paikkojen listauksen löydät tallin Facebook-sivuilta ylimmäisestä päivityksestä: facebook.com/kainuunvaellustalli

Kainuun Vaellustalli Oy
Riekinrannantie 6 B, 88600 Sotkamo

+358 400 913 215 / Olga Pohjola
info@kainuunvaellustalli.fi

Ryhmiä ohjatessa ja monissa hevosenhoitotöissä puhelimeen vastaaminen ei onnistu, mutta soitan aina takaisin heti kun mahdollista.

Rekisteriseloste

© 2019 Kainuun Vaellustalli. All Rights Reserved. Designed with love by ARRdesigns.