Maastoretket

Riekin kankailla, 1h retki

Varmajalkaiset issikat vievät sinut hetkeksi metsän maailmaan. Hevosen tasainen askellus ja kaunis luonto saavat arjen unohtumaan ja matkalla saatat nähdä metsän eläimiä tai niiden jälkiä. Kokeneempien kanssa ratsastetaan myös muutama laukkapätkä.
Ryhmäkoko 2-4 asiakasta, tasoryhmät (ikäraja aloittelijoilla 12 v.) Huom. ohjelma soveltuu myös pienelle TYKY-porukalle (mahdollisuus tehdä kaksi tunnin mittaista retkeä peräjälkeen).

Hinta 45 €/hlö (sis. alv 10%)

Holiday Club-jäsenhinta: 43 €/hlö

Katinkullan osakasklubi-jäsenhinta: 42 €/hlö

VuoRat ry-jäsenhinta: 40 €/hlö

 

Selkämäen seikkailu, 3h retki

Ohjelmassa vain sulanmaan kaudella. Kolmen tunnin retkellä noustaan harjumaisemiin vaihtelevissa maastoissa kaikkia askellajeja ratsastaen, näkymistä nauttien ja välillä juomataukoja pitäen.
Ryhmäkoko 3-4 asiakasta, vain kokeneille ratsastajille

Hinta 80 €/hlö (sis. alv 10%)

Peuran ja riekon mailla, 2h retki

Kahden tunnin maastoretki noudattaa osittain villien metsäpeurojen polkuja. Ratsain mennään paikkoihin, joihin et jalkaisin ehkä tulisi lähteneeksi: talvisin saatetaan kulkea osan matkaa hangessa, kesällä nautitaan lämpimän kangasmetsän tuoksuista. Hoidetuilla reittiosuuksilla kokeneempien on mahdollista laukata harja hulmuten!
Ryhmäkoko 2-4 asiakasta, tasoryhmät (ikäraja aloittelijoilla 12 v.)

Hinta 60 €/hlö (sis. alv 10%)

Holiday Club-jäsenhinta: 57 €/hlö

Katinkullan osakasklubi-jäsenhinta: 56 €/hlö

 

Lahjakortit maastoratsastukseen

Voit ostaa ja hakea lahjakortin tallilta tai tilata sen puhelimitse/sähköpostitse ja maksaa sen suoraan tallin tilille. Lahjakortti on voimassa 6 kk kirjoituspäivästä. Soita ja kysy lisää!

© 2019 Kainuun Vaellustalli. All Rights Reserved. Designed with love by ARRdesigns.